1 nagy leveles saláta kis darabokra szedve
- 4 nagy vagy 6 kicsi érett olasz paradicsom
- 2 csésze félbevágott koktélparadicsom
- 16 friss bazsalikomlevél
- 2 evőkanálnyi pirított tökmag
- 2 evőkanálnyi pirított napraforgómag
A fokhagymás öntethez:
1 kis fokhagymagerezd, apróra vágva
- másfél kávéskanál vörösbor ecet
- 2 evőkanál extra szűz olívaolaj
- bors ízlés szerint
Keverjen el fokhagymát ecetet és olajat egy tálban az öntethez.
2. Helyezzen egy tálra salátaleveleket, majd rá a paradicsomszeleteket és a koktélparadicsomot, öntözd meg a szósszal.
3. Gazdagítsa bazsalikomlevelekkel és tökmaggal, valamint napraforgómaggal és már tálalhatja is.
Először az összes hozzávaló összekeverésével készítsük el az öntetet. Ezután szeleteljük fel a saláta hozzávalóit. Hámozzuk meg az avokádót, vegyük ki a magot, és vágjuk fel vékony...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz uborkát meghámozzuk és úgy, mint amikor salátának készítjük, legyaluljuk. Sózzuk, miután állt pár percet, kinyomkodjuk a levét. A zsíron megdinszteljük az apróra vágott fokhagym...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockára vágjuk, sós vízben felforraljuk, majd hideg vízzel lemossuk. A lemosott húst a nagyobb darabokra vágott vöröshagymával, fokhagymával, vadfűszerrel, 3 dkg margarinnal...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA húst bekenjük tabasco szósszal és egy öntöttvas grillserpenyőben zsiradék nélkül megsütjük. A zöldségeket tetszés szerint felaprítjuk, majd egy nagyobb tálba tesszük. A jog...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Nehéz