1 csomag étkezési keksz
2 tasak instant vanília krém
8 dl tej
cukor (amennyi a krémbe kell)
7 evőkanál tejszínhab
A tetejére:
2 evőkanál kakaópor
2 evőkanál porcukor
1 teáskanálnyi vaj
0,2 dl tej
A krémet összekeverjük a cukorral, majd a tejjel és felverjük a csomagoláson lévő leírás szerint. Ezt követően belekeverjük a tejszínhabot. Egy süteményformába rakunk egy réteg kekszet, szorosan egymás mellé, majd egy réteg krém következik rá, addig rétegezzük, amíg el nem fogynak az alapanyagok. Közben a tejet felmelegítjük, a kakaót és a porcukrot összekeverjük, kanalanként hozzáadjuk a tejet, hogy sűrű glazúrt kapjunk. A kekszen eloszlatjuk és hűtőbe tesszük. Néhány órán át pihentetjük, majd szeletelhetjük.
A hozzávalókat aprító gépbe rakjuk és egyneművé dolgozzuk. Egy 20 cm-es szilikonos tortaformába öntjük a felét, elrendezzük rajta a meghámozott, 1*1 cm-es kockákra vágott körtét,...
Elkészítési idő: 20p Nehézség: KönnyűA lisztet, a gyömbért, a narancshéjat, a vajat és egy csipet sót egy tálba tesszük. A vajat a liszttel szépen összemorzsoljuk, majd ehhez adjuk hozzá a cukrot és a tejet. Kézzel sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy keverőtálba öntsük bele a cukrot, joghurtot és olajat. Majd fakanál segítségével keverjük jól el. Ezután egyenként adjuk hozzá a tojásokat, mindig csak egyet, ami...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KönnyűA liszthez hozzáadjuk a mézeskalácsos sütőport és összekeverjük. Ezután hozzáadjuk a további száraz összetevőket (kakaópor, porcukor) és ismételten összekeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű