50 dkg háztartási keksz
10 dkg vaj
2 evõ
kanál kakaó
20 dkg porcukor
1 mokkáskanálnyi rumaroma
1 csomag kókuszreszelék
meggybefőtt leve
A kekszet ledaráljuk, elkeverjük a cukorral, a kakaóval és a szobahõmérsékletű vajjal. A meggybefõtt rumaromával ízesített levébõl annyit teszünk hozzá, hogy formálható legyen. Nedves kézzel golyókat készitünk belõle és egyenként megforgatjuk õket a kókuszreszelékben. Fóliával letakarva hűtõszekrénybe tesszük, míg megkeményedik.
1. A tésztához valókat összegyúrjuk és közepes méretű, vajazott, lisztezett tepsibe nyújtjuk és kisütjük. 2. Kihűlés után kenjük rá a krémet: 3. A pudingport, a lisztet, cukr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csokoládét vízgőz fölött felolvasztottam, félretéve hűlni hagytam. A lisztet, kakaót, sütőport és a sót összeszitáltam. A vajat a cukorral, vaníliával és a Nescaféval habosra kev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA puha margarint, 4 tojás sárgáját, 25 dkg porcukrot pici sóval jó habosra kikeverjük. Hozzáadjuk a tejet, a lisztet és a sütőport, és alaposan elkeverjük. Végén óvatosan belekever...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztből, tojásból, tejből, olajból sűrű palacsintatésztát készítünk, pici sót adunk hozzá és 1 tasak vaníliacukrot. 2. Az almákat lehámozzuk, magházát kivágjuk, és felkockáz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű