300 g málna
3 ek limelé
2 ek barna cukor
1 közepes db avokádó (érett)
600 ml író
só ízlés szerint (Fleur de Sel)
A 4 pohár karimáját a limelébe merítjük, majd megforgatjuk a cukorban és hagyjuk száradni.
Az avokádót félbevágjuk, a magot eltávolítjuk, a húsát egy kiskanállal kiszedjük, durvára vágjuk.
Az avokádót a málnával, maradék limelével és az íróval pürésítjük. Sóval ízesítjük. Az előkészített poharakba töltjük.
Író helyett elkészíthetjük kefirrel is.
A kukoricakeményítőt egy kis lábasba szórjuk, majd felöntjük a hideg tejjel, és csomómentesre elkeverjük. Közepes tűznél folyamatos kavarás mellett felforraljuk, és besűrítjük az...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: KönnyűA ribizlit edénybe tesszük és addig főzzük, míg míg a szemek széthasadnak. Egy nagy uborkás üvegbe ( 5 l) rajuk a ribizlit, szegfűszeget, fahéjat és a bort. 4-5 napig érleljük hűvö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverd össze a hozzávalókat egy üvegben addig, amíg fel nem oldódik teljesen a méz. Akár pár jégkockát is beletehetsz, ha szereted. Alacsony kalóriatartalma miatt nyugodtan fogy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKedves Felhasználónk, Sajnálattal értesítjük, hogy ennek a receptnek törölnünk kellett néhány elemét, plagizálás miatt. A szerző és kérte a tartalom eltávolítását. A recept l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű