25 dkg málna (lehet fagyasztott is)
1 citrom leve
2 dl áfonyalé
4 evőkanál méz
4 dl ásványvíz
jégkocka
Összeturmixoljuk a málnát a citrom levével, az áfonyalével és a mézzel, majd felöntjük az ásványvízzel.
Tipp: a felöntéshez ásványvíz helyett használhatunk tonikot vagy pezsgőt.
A rózsaszirmokat előkészítjük a rózsalekvárnál leírt módon. A vizet a kardamommal, és a rózsaszirommal feltesszük főni. Addig főzzük, míg a szirmok elvesztik a színüket, és hagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan mossuk meg. A zöldségeket és a grapefruitot hámozzuk is meg, és az almával együtt vágjuk nagyobb darabokra. Gyümölcscentrifugával nyerjük ki a levüket. Má...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA vizet öntsük egy lábasba, adjuk hozzá a fűszereket, majd forraljuk fel. Adjuk hozzá a teafüvet, és várjuk meg, amíg a tea fel nem oldódik. Öntsük hozzá a tejet, és az egészet for...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz almát hámozzuk, magházától megfosztjuk, feldaraboljuk. Lábosba tesszük, kevés vizet öntünk alá, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Akkor botmixerrel péppé zúzzuk, majd fokozato...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű