2 db sárgarépa
3 dl joghurt
20 ml habtejszín
1 ek vaj
1 ek méz
1 csipet chili
1 csipet szerecsendió
A répákat megpucoljuk, lereszeljük, és kevés vajon megpároljuk, adunk hozzá mézet, és karamellizáljuk.
Hagyjuk meghűlni.
A joghurttal és a tejszínnel összeturmixoljuk, majd megfűszerezzük chilivel és szerecsendióval.
A vaníliás cukrot, a porcukrot és a tojások sárgáját jól kikeverjük. Hozzáadjuk a kávét, simára keverjük a tejszínnel, majd cseppenként hozzáadjuk az alkoholt és jól behűtjük....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű6 db narancsot, 1 db citromot és 1 db lime-ot kifacsarunk. (Önthetünk hozzá dobozos narancslevet is, ha nem lenne elég a gyümölcs.) Annyi cukrot, amennyivel igényeljük (én...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejszín felét felmelegítettem, bele a cappucino por és a cukor, simára kevertem, maradék tejszín, ezután vanília aroma, sűrített tej és lassan hozzáadtam a rumot. Üvegbe tölteni...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű20 dkg jó minőségű, összetördelt étcsokoládét főzzünk fel 1,5 dl zsíros tejszín és 6 dl tej keverékében, amibe előzőleg beletettünk 3 nagy ág mentát is. Kevergessük, míg a csoki te...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű