1 fej karalábé
1-2 db sárgarépa
1-2 db zöldség
3 ek napraforgó olaj
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 ek liszt
2 dl tejföl
3-4 dl tej
ételízesítő
só
tárkony
petrezselyemzöld
zellerzöld
Az olajon üvegesre pároljuk a vöröshagymát, a fokhagymát. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket. 30 perc párolás után meghintjük a liszttel, amivel pirítjuk 1 percig.
Felöntjük kevés tejjel és vízzel. Befűszerezzük.
Mikor minden megfőlt, behabarjuk a tejföllel. Petrezselyemmel ,zellerzölddel megszórjuk.
Tálaljuk, jó étvágyat hozzá!
A szalonna zsírját kiolvasztom, ráteszem az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Kicsit pirítom, majd ráteszem a szintén felaprított erős paprikát. Ezzel is kevergetem kicsit....
Elkészítési idő: 3/4 óra Nehézség: Könnyű1. Das Suppenhuhn in einem großen Topf mit 3 Litern kaltem Wasser aufsetzen und langsam zum Kochen bringen. 2. Das Gemüse waschen und in kleine Stücke schneiden. Die Zwiebel und K...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymát apró kockákra vágjuk, és a felhevített olajon üvegesre pirítjuk. Ha a hagyma színesedni kezd, hozzáadjuk a felkockázott hátszínt, és néhány percig kevergetv...
Elkészítési idő: 100 perc Nehézség: Könnyű1. Karajcsont, csirkemell csont, csirke szárnyvégek, csirkenyakak, pár darab zúza és malactarja csont. 2. A leforrázott és leöblített csontokat hideg vízbe rakom fel főni, majd,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű