60 dkg marhacomb
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
30 dkg gomba
fó
bors
kömény
paradicsomsűrítmény
A hagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük, felöntjük vízzel és paradicsomlével, puhára pároljuk. A befejezés előtt beletesszük a felszeletelt gombát, és még 20 percig főzzük. Rizi-bizivel, friss salátával tálaljuk.
1. A bacont apróra kockázzuk, zsírjára sütjük egy nagyobb lábosban, majd kiszedjük. A visszamaradt zsíron nagy lángon körbepirítjuk a marhakockákat, majd ezeket is kiszedjük. 2. H...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szalonnát apróra vágjuk és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a zsírt és a felaprított hagymát, fokhagymát megdinszteljük rajta. A húst nagyobb darabokra kockázzuk, a bográcsba tesszük...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1/2 kg marhafelsált jól kiverünk, besózunk és töltjük: 1/4 kg kockára vágott főtt burgonyát 10dkg metéltre vágott sonkát, 1 tojás kemény habját, 1-2 kanál tejfelt, sót borsot össze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű10 dkg forró zsírban 1kg rostélyos szeleteket átsütünk, kiszedjük és a zsírba 1/2 fej apróra vágott hagymát, 3 db apró kockára vágott savanyú uborkát, 1 dkg kaprit összevágva, és 6...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű