menu

Családireceptkönyv.hu

Gombás marhahús rizibizivel


Írta:

Elk. idő: 2 óra
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg marhacomb
1 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
30 dkg gomba

bors
kömény
paradicsomsűrítmény

Elkészítés:


A hagymát megpároljuk az olajon, hozzáadjuk a fokhagymát, majd a csíkokra vágott húst. Fűszerezzük, felöntjük vízzel és paradicsomlével, puhára pároljuk. A befejezés előtt beletesszük a felszeletelt gombát, és még 20 percig főzzük. Rizi-bizivel, friss salátával tálaljuk.

Gombás marhahús rizibizivel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Marha húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veronika
Belga: Carbonade flamande/Stoofvlees
Belga: Carbonade flamande/Stoofvlees

1. A bacont apróra kockázzuk, zsírjára sütjük egy nagyobb lábosban, majd kiszedjük. A visszamaradt zsíron nagy lángon körbepirítjuk a marhakockákat, majd ezeket is kiszedjük. 2. H...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Marhapörkölt
Marhapörkölt

A szalonnát apróra vágjuk és zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a zsírt és a felaprított hagymát, fokhagymát megdinszteljük rajta. A húst nagyobb darabokra kockázzuk, a bográcsba tesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Bajor rostélyos
Bajor rostélyos

1/2 kg marhafelsált jól kiverünk, besózunk és töltjük: 1/4 kg kockára vágott főtt burgonyát 10dkg metéltre vágott sonkát, 1 tojás kemény habját, 1-2 kanál tejfelt, sót borsot össze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Svéd rostélyos
Svéd rostélyos

10 dkg forró zsírban 1kg rostélyos szeleteket átsütünk, kiszedjük és a zsírba 1/2 fej apróra vágott hagymát, 3 db apró kockára vágott savanyú uborkát, 1 dkg kaprit összevágva, és 6...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk