4 adag bundához::
6 ek liszt
1 ek olaj
1 tojás
1 egész csirkemell
csipet só
pici víz
1,5 kk sütőpor
Mázhoz: ketchup, chiliszósz(erős pista), méz 3-4 ek, szezámmag
Elkészítés: A húst felcsíkozzuk. Egy tálba beletesszük a hozzávalókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor, víz), és sűrű masszát készítünk. Beleforgatjuk a husit. Elkészítjük a mázat. A húst bő, forró olajban aranybarnára sütjük, majd a mázba forgatjuk és megszórjuk szezámmaggal. Jó étvágyat.
Zöldborsós rizzsel és káposztasalátával tálaljuk.
A csirkemellet alaposan megtisztítjuk és felkockázzuk, hagyjuk lecsöpögni. 3 ek olajat hevítünk, amin a husit fehéredésig pirítjuk. Felöntjük kb. 0,5 dl vízzel, meghintjük a sóva...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst kockákra vágtam, fűszereztem. A tojásokat, a tejföllel, sajttal, liszttel, maradék fűszerekkel összekeverjük, beleöntjük a kockázott húst is. A formát kivajazzuk és zse...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemellet ketté nyitjuk, mintha egy zsemlét vágnánk fel vízszintesen. A combokat kiterítjük, kissé megütögetjük. Kívül-belül sózzuk, borsozzuk. A töltelékhez a reszelt sajtot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk csíkokra, a fokhagymát hámozzuk, majd reszeljük/nyomjuk össze, a sajtot pedig szintén reszeljük le. Egy kevés olajon pirítsuk meg a sóval, borssal meghintett húst. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű