40 dkg párizsi, sonka vagy sonkás szalámi
10 dkg párolt kukorica
10 dkg párolt zöldborsó
10 dkg savanyú uborka
10 dkg savanyú paprikaszelet
2 ek ketchup
2 ek mustár
2 ek olaj
1 ek ecet
só
bors
chiliszósz
lehet beletenni egy doboz konzervgombát is
A szalámit, uborkát, paprikát kis kockákra vágjuk. Egy tálba tesszük, hozzáadjuk a kukoricát és borsót. Sózzuk, borsozzuk. Az öntethez a ketchupot, mustárt, loajat, ecetet, chiliszószt összekeverjük és a salátára öntjük. Jól behűtve tálaljuk.
A tojásokat kettesével kis tálba ütjük, és felverjük, de csak lazán. A salsához egy másik tálban a fetát felkockázzuk apróra, és az olajos aszalt paradicsommal összekeve...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA forrázott káposztát alkalmanként általában egy nagyobb vagy két kisebb fejből szoktam készíteni. A káposzta külső, sérültebb-fonnyadtabb leveleit leválasztom, a fejet pedig 4-8 d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűZunächst die Nudeln nach Packungsanweisung bissfest garen. Währenddessen die Pinienkerne in einer Pfanne gold-braun anrösten, die getrockneten Tomaten, schwarzen Oliven und Arti...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmostam, megtisztítottam, feldaraboltam és soronként leraktam,a gépsonka szeletekkel együtt. Olívaolajjal, citromlével meglocsoltam. Hűtőbe tettem 1-2 órára, ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű