menu

Családireceptkönyv.hu

Malacka szezámmagos bundában


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg liszt, 2,5 dkg élesztő, 1 tk cukor, 1 tk só, 1 tojás, 1,5-1,5 dl tej és langyos víz, 6 dkg vaj
A kenéshez tojás, és szezámmag

Elkészítés:


a hernyós kifli tésztályát elsodorjuk csíkokra vágyjuk, körbecsavarjuk a virslin , szezámmagba bele forgatjuk.

Malacka szezámmagos bundában

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csicseriborsó-krémleves
Csicseriborsó-krémleves

A borsót, a citromlevet, a fokhagymát, olívaolajat és 4 dl zöldségalaplevet simára turmixolom – ha szükséges, alaplével hígítom, sózom és borsozom. Két órára hűtőbe teszem.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Domonkos
Gazpacho
Gazpacho

A zöldségeket megpucoljuk és leturmixoljuk a zöldségalaplével együtt, majd minden hozzávalót hozzáadunk és hűtőbe tesszük

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar hamis turos
hamis turos

30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk. A vöröshagymát és fokhagymát szintén. A zöldségeket tetszőlegesen aprítjuk. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, és a vörösh...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk