1 db baguette
170 g mascarpone
100 g sajt - fehér cheddar
1.5 marék bébispenót
só
bors - fekete (tört)
3 evőkanál vaj (olvasztott)
A baguettet negyedeljük, így könnyebben kivághatjuk a belsejét. Mind a 4 darab belsejét kiszedjük egy kés segítségével.
A spenótot leforrázzuk ( forróvízbe dobjuk pár percre, hogy kissé összeessen, majd leszűrjük) és összekeverjük a mascarponéval és a lereszelt fehér cheddarral. Sózzuk, borsozzuk a krémet.
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra. A baguettek belsejét megtöltjük a krémmel, és szeletekre vágjuk. Egy sütőpapírral borított tepsibe rakjuk a baguettet.
Megkenjük az olvasztott vajjal a baguette tetejét.
Az előmelegített sütőben 10-15 percig sütjük.
A sárgarépát és a gyömbért megpucoljuk és felkarikázzuk,majd sóval borssal puhára főzzük.Ha megpuhult össze turmixoljuk és bele keverjük a natúr joghurtot.Ha nem elég híg,önhetünk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElkészítése: A margarint, a cukorral, a tejföllel, a tojások sárgájával, egy csipetnyi sóval, és a sütőporos liszttel összegyúrom. A tésztát három részre vágom, az egyik harmadb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA különböző gyümölcsöket egyforma, falatnyi darabokra vágjuk. Egy hőálló tálat kivajazunk, a gyümölcsöket összekeverjük egy kevés nádcukorral, és megforgatjuk őket étkezési keményí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz ananász levét, a narancslét és a tejszínt összeöntjük. A gyümölcsöket apróra vágva beletesszük a lébe.
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű