8 db Oreo keksz
2 púpos evőkanál mascarpone
60 g csokoládé - fehér (olvasztott)
A kekszeket aprítógépben finom szemcséjűre őröljük. (A töltelékkel együtt.)
Hozzákeverjük a mascarponét, majd a masszából 10 db golyócskát gyúrunk.
Amíg vízgőz fölött megolvasztjuk a fehércsokit érdemes berakni hűteni a kekszgolyókat. Mikor felolvadt a csoki, belemártjuk a bonbonjainkat és sütőpapíros tálra rakosgatjuk őket, és legalább 10 percre hűtőbe rakjuk, hogy megszilárdulhasson a csoki.
Oreo kekszdarával megszórva kínáljuk a bonbonokat!
A babot a főzés előtti este hideg vízbe áztatjuk. Másnap egy fazékba tesszük a csíkokra vágott füstölt szalonnát, a beáztatott babot, a vöröshagymát, a fokhagymát és a babérlevele...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLeves: turmixold le mindkét konzerv tartalmát, add hozzá a vizet. Vágd ketté a citromot és az egyik felét facsard bele a levesbe, reszelj bele egy kis citromhéjat. A másik felébe...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KönnyűA húsdarabokat gondosan meg kell tisztogatni, többször megmosni és a lábvégeket hosszában kettévágni. Jobban elaprózni nem érdemes, mert csontszilánkos lehet. A fület négyfelé, az...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű