12 darabhoz
1,5 csésze liszt
2 csésze konzervkukorica
fél csésze reszelt cheddar sajt
1/3 csésze újhagyma felaprítva
fél csésze tej
2 tojás
1 kiskanál só
1 evőkanál csilipor
fél csésze olaj a sütéshez
A tojásokat verd fel.
Az összes hozzávalót keverd össze egy nagy tálban.
Hevítsd fel az olajat, majd vedd le a lángot közepes fokozatra. Pakolj két-két evőkanálnyit a tésztából az olajba és formázz belőle kis lepényeket. Másfél percig süsd mindkét oldalát.
Tálald tejföllel, és szórd meg hagymával.
A tojásokat, a sót, a borsot, a lisztet, a tejfölt, az apróra vágott petrezselymet és a reszelt sajtot összekeverjük. A csirkemellet apróra felkockázzuk és a masszához keverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vöröshagymákat felkockázzuk, olajon elkezdjük üvegesre párolni, majd hozzáadjuk a darált marhahúst, fehéredésig pirítjuk. Adunk hozzá három gerezd fokhagymát, babérleveleket, sóz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz egyik fej hagymát apróra vágjuk, megdinszteljük egy kevés kókuszzsíron, majd rátesszük a megmosott árpagyöngyöt, átforgatjuk, ráöntünk dupla mennyiségű forró vizet és lassú tűzö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sonkát vékony csíkokra vágjuk, a sajtot nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük. Egy magasabb falú serpenyőben a vajat felhevítjük, hozzáadjuk a lisztet, és világosra pirítjuk, (be...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű