50 dkg liszt,17 dkg porcukor,33 dkg margarin,1 tojás,1sütőpor,1 vanillincukor,lekvár.
Közepes nagyságú, kivajazott tepsibe tesszük a tésztát , 2 -3 ek. baracklekvárral vékonyan bekenjük ,erre kenjük a mogyorós krémet, és megsütjük.( 180 fokon ) A kihűlt tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmehámozzuk az almákat, kettévágjuk, kiszedjük a magházat 3 tojás sárgáját és 1 teljes tojást a cukorral jó habosra kikavarunk hozzáadjuk a margarint, vaníliát és fél citrom resze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kézzel összedolgozzuk, majd kinyújtjuk a tésztát 4 mm vastagságúra. Az elképzelésünknek megfelelő nagyságú korongokat szaggatunk. Készíthetünk egészen kicsi islerek...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű