menu

Családireceptkönyv.hu

Hamis májgombócleves


Írta:

Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


-3 db sárgarépa
-1 fej hagyma
- zőldbab
-1 fél paprika
- petrezselyemzöldje
-1 szál zellerzöld
-só
-bors
- zöldpetrezslyem
-olaj
Májgombóchoz:
-1 kis doboz májkrém
-1 tojás
-2 evőkanál zsemlemorzsa
- petrezselyemzöld
-só
-bors

Elkészítés:


A zöldségeket megpucolom, olajon megdinsztelem,tetszés szerint fűszerezem és puhára főzöm .

A májgombóc hozzávalóit összekeverem, vizes kézzel golyókat formálok, és a forrásban lévő levesbe teszem és készre főzöm.

Én tejföllel tálaltam !

Hamis májgombócleves

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Meleg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ildikó
Pandurleves
Pandurleves

A húst kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk és felszeleteljük. A felaprított vöröshagymát az olajon enyhén megpirítjuk, hozzáadjuk a feldarabolt húst. Megszórjuk a fûszerpapriká...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zöldbab leves
Zöldbab leves

A hagymát finomra aprítjuk. A babot megtisztítjuk, és 2-3 cm-es darabokra vágjuk. A répát tisztítás után felkarikázzuk. Az olajon a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ildikó
Tárkonyos csirkeragu leves
Tárkonyos csirkeragu leves

A csirkemell filét kisebb kockákra vágjuk és egy nagy lábasban forró olajon fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a kockákra felvágott vöröshagymát, sárgarépát, a negyedekre felvágo...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkegulyás
Csirkegulyás

1. A zsiradékban megfonnyasztjuk a finomra vágott hagymát. 2. Megszórjuk paprikával és beletesszük a feldarabolt csirkét. 3. Nagy láng felett, állandóan keverve zsírjára pi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk