-1 közepes nagyságú főtt karfiol
-1,5 dl olaj
-1 tojássárgája
-1 kanál mustár
-1 fej hagyma
- só
- ételízesítő
- bors
A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom.
Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra vágott hagymát, majonézt és a fűszereket.
Kicsit hagyom állni fogyasztás előtt, de azonnal is fogyasztható
Pirítós kenyérrel nagyon finom!
A póréhagymát pucold meg, és vágd karikára. Kevés zöld részt is tehetsz hozzá. Egy lábasban hevíts kevés vajat. Dobd rá a pórét, és kevergetve fonnyaszd meg. Rakd hozzá a zúzott fo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA tojásokat a tejföllel, a fokhagymával, sóval, borssal felverem. A bagettet felszeletelem. Egy tűzálló tálat kivajazok. A bagett szeleteket megforgatom a tojásos masszába és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűpak choi-t megmossuk és felkockázzuk. pakchoi_felvagva.jpg A gyömbért, fokhagymát és az újhagymát apróra szeleteljük. Wok-ban közepes fokozaton kókuszzsíron kicsit megpárol...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű16 dg. tisztított gombát apró metéltre vágunk, 2 dk. vajon megpároljuk, 1 tejbe áztatott, kinyomott zsemlyét átörünk a gombához adjuk 4 tojás sárgájával, egy késhegy pástétom fűsze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű