l
1.A húst megmossuk, szárazra itatjuk, apró kockákra vágjuk. 2.A forró olajban adagonként megpirítjuk, majd kivesszük. 3.A rizst rászórjuk a visszamaradt zsiradékra, 1-2 percig...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük. A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát apróra, a tojásokat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A szárnyakat megtisztítom. Pácot készítek: 1 evőkanál Erős Pistát, 2 evőkanál Édes Annát, 1 evőkanál mézet és fél evőkanál fűszersót összekeverek. Beleforgatom...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet kis kockára vágom, fűszerezem és nagyon magas lángon jól lepirítom. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús hozzáadom a petrez...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű