- krumpli
- császárszalonna
- só
- bors
A krumplit megpucolom kettévágom, lukat vágok a közepében, belehelyezem a császárszalonna darabokat sózom, borsozom.
Sütőpapíron 150 fokon 1 órát sütöm.
Lehet bármilyen szalámival, virslivel készíteni és sajtot is reszelni rá .
forrás: evakonyhaja.bloglap.hu
A vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A burgonyát meghámozzuk, gerezdekre vágjuk, átmossuk, vízbe tesszük. A paprikát, paradicsomot felkockázzuk. Egy lábasban olaja...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet a sóval felfőzőm A tejfölt és a tojást jól egybe keverem és beleöntöm a tejbe és addig főzöm még a savó kiválik. Szűrőbe teszek egy nagyobb gézlapot és azon keresztül sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hús kis vegetával jó puhára főzöm miután kihűlt apró kockákra vágom. A krumplikat felteszem egészben héjastól sós vízbe főni. Kihűlés után kettévágom,A közepét kikaparom és vil...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűÖsszekeverjük az alapanyagokat, utána sütőpapíros vagy kizsírozott tepsire tesszük. Kör alakúra formázzuk, kilapítjuk. 170 fokon elősütjük kb. 20 perc amíg színt kap. Utána rátessz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű