Egy közepes fehér káposzta
cukor
ecet
pici só
A káposztát uborka gyalun le gyalulom .
kicsit megsózom , és hagyom állni egy fél órát
kb 5- evőkanál cukrot teszek rá , és egy ki ecetet .
Sűrűn megkevergetem , még a cukor el nem olvad .
Én előtte nap jobban szeretem megcsinálni mert össze érik jobban .
1. A fejes káposzta külső leveleit leszedjük, megmossuk, a torzsáját kivágjuk, és vékony szeletekre felvágjuk, vagy gyaluljuk. Ezután egy nagyobb tálba tesszük, sózzuk, borsozzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA birsalmát megtisztítom, kicsumázom, majd vékony gerezdekre vágom, és erősen ecetes vízbe dobom, hogy ne barnulhasson meg. Közben a mustot felforralom, és addig főzöm, amíg felére...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűLegyalultam az ubit ès ūveget kb fèlig raktam ès jól lenyomkodtam. Majd sót raktam rá ès utána telerakram, ismèt lenyomkodtam, h a tetejère só kerūljön. Most hagyom 1 kicsit igy ál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűErről a szakértőket kell kérdezni
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes