1 kg csirke szárny ( tettem hozzá csirkecombot is)
3 evőkanál méz
4 evőkanál ketchup
3 evőkanál szójaszósz
4 evőkanál olíva olaj
2 evőkanál worshester szósz
4-6 gerezd összezúzott fokhagyma
őrölt bors, chili paprika
Szárnyas fűszer só
A húsokat szárnyas fűszer sóval kissé bekenjük
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük és ráöntjük a szárnyakra,majd egy zacskóba tenni és 2 -3 órára pihentetjük a páclébe. Majd egy tűzálló edénybe belle ötjük páclével együtt lefedjül a tetejét. előmelegített sűtóbe sütjük 45- 60 percig, Ha már majdnem készre puhult 10 - 15 percig tető nélkül piritjuk a csirkét. Köretnek rizzsel tálaljuk
A húst felkockázzuk, enyhén megsózzuk, fűszerezzük, és mustárral ízesítjük. Két gerezd fokhagymát fokhagymanyomón áttörünk ezt is húsra tesszük, és pár evőkanál étolajjal összeforg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű◾️A kacsamellet beirdaljuk (vigyázzunk, hogy a húsba ne nagyon vágjunk bele). ◾️Mindkét oldalát sózzuk és borsozzuk. ◾️Egy serpenyőt felhevítünk és beletesszük a kacsamellet bő...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesForrósítsunk fel 1,5 evőkanál sertészsírt egy lábasban, majd pirítsuk meg benne a vöröshagymát, amíg arany barnává válik. Vegyük lejjebb a gázt, adjunk hozzá fél teáskanál csemege...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockákra vágjuk. A hagymát megpucoljuk, és negyedbe, majd pedig szeletekre vágjuk (nem kell aprónak lennie). Az ananászt, ha nem konzervet használunk, vagy ha szeletelt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Közepes