menu

Családireceptkönyv.hu

Pokoli ragu


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


60 dkg serteslapocka
olaj
4 db kozepes hagyma
1 ek. suritett paradicsom
so, bors
pirospaprika, orolt komeny
2 gerezd fokhagyma
kis csokor petrezselyemzold, kapor
1,5 dl tejfol
1 ek liszt
3-4 db kozepes csemegeuborka

Elkészítés:


Az aprora vagott hust (en altalaban pulykat hasznalok, de az eredeti recept szerint serte's megy bele) forro olajon atsutom. Hozzaadom a hagymat, sozom, borsozom. Raszorom a pirospaprikat, a komenyt. Belekeverem az attort fokhagymat es a suritett paradicsomot. A hust fedo alatt puhara parolom.

Ha a hus kesz, a tejfol es a liszt elegyet hozzakeverem, beleteszem az apro kockara vagott uborkat, es a finomra vagott friss petrezselyemzoldet es kaprot. Meg kb. 8-10 percig fozom.

Pokoli ragu

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Rántott hús darált húsból
Rántott hús darált húsból

A darált húst egy tálba rakom,a sajtot bele reszelem sózom ,borsozom,pici tejet adok hozzá ettől jobban összeáll.Majd gombócokat formálunk belőle nagyobbakat mint egy ping-pong lab...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Dagadó - Töltött dagadó - OK
Dagadó - Töltött dagadó - OK

1. A 1,5 kg sertésdagadót hosszú késsel a két réteg között megnyitjuk, a rést kézzel kitágítjuk, kívül-belül besózzuk. 2. Töltelék: a dagadóból többet veszünk, mintegy 0.25 kg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Judit
Lecsós szelet
Lecsós szelet

A karajhoz: 1. A hússzeleteket megtisztítjuk, óvatosan klopfoljuk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk. Liszt és fűszerpaprika keverékébe hempergetjük a húsokat, majd félretess...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Imre
Kocsonya
Kocsonya

A hús ne legyen zsíros, közöljük a hentessel, hogy kocsonyába lesz. Megmossuk és ketté illetve három darabba vágjuk. A körmöket a hentesnél feldaraboltattjuk, jól megmossuk, a sző...

Elkészítési idő: 5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk