600 g csirkemell
só
bors
fokhagyma
olívaolaj
pici víz
1 nagy doboz tejföl
reszelt sajt
1. A csirkemellet sózzuk, borsozzuk, majd egy olajozott jénai tálba tesszük, pici vizet öntünk rá és beletűzdeljük a fokhagymát és lefedve fél órát sütjük 180 fokos sütőben.
2. Rátesszük a tejfölt és sajtot, majd pirosra sütjük.
3. Sült krumplival vagy rizzsel tálaljuk.
1. 2 csirkemellet szeletekre vágunk, és a szeleteket vajon hirtelen megsütjük, majd a szeleteket kivajazott tűzálló tálba tesszük, reszelünk rá 10 dkg füstölt sajtot. 2. Egy ki...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA szárnyakat mosd meg, tisztítsd meg. Ha szükséges, egy kés segítségével kapargasd le róluk a maradék szőrt vagy a tollat, a szárnyvégeket távolítsd el, sózd meg a húst. A páchoz e...
Elkészítési idő: 15 perc, pácolá Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeletekre vágjuk és besózzuk. A hússzeleteket a fahéjjal összekevert rizslisztbe forgatjuk, és forró olajon mindkét oldalukat elősütjük. A hőálló tálat a szalonnáva...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemelleket felvágjuk kisebb szeletekre, sóval bedörzsöljük, és hagyjuk egy kicsit állni. 2. Utána pár perc alatt fehéredésig sütjük. 3. Ha elkészült, egy tepsibe e...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz