» 4 csirkecomb
» 2 birsalma
» 4 hagyma
» fahéj
» gyömbér
» olívaolaj
A csirkecombokat egy sütőpapírral lefedett sütőlapra helyezzük. Sózzuk, borsozzuk és egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk őket. A hagymákat és a birsalmákat közepes méretű kockákra vágjuk, és egy nagy tálban összekeverjük őket. Meglocsoljuk egy kevés olívaolajjal, reszelünk rá friss gyömbért, megszórjuk őrölt fahéjjal és alaposan összeforgatjuk. Sózzuk, borsozzuk, és a csirkecombok köré tesszük a sütőlapra. 200 C fokra előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt készre, a csirkecombokat pirosra sütjük.
A csirkét sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk. Forró olajban a csirkék mindenoldalát hirtelen megsütjük, kivesszük az edényből.A maradék olajban megpároljuk a hagymát, beletes...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A csirkemelleket hosszában bevágjuk és kinyitjuk, mint egy könyvet. Kissé kiklopfoljuk, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk a felénk lévő oldalát. A másik oldalát nem kell, mer...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesA hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk,borsozzuk és kevés olajon fehéredésig sütjük. A vöröshagymát olajon megdinszteljük,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű• A csirkemellet 3 cm széles csíkokra szeleteljük, majd kiklopfoljuk és megsózzuk. Két almát durvára reszelünk. • A sütőporral elkeverjük a lisztet, hozzáadjuk a tojást és annyi v...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Nehéz