A krémhez:
1 tasak Dr. Oetker Gála Krémpuding vaníliaízű
200 ml tejszín (hideg)
100 ml tojáslikőr
Ezenkívül:
100 g Dr. Oetker Tortadara kakaós
12 db csokis keksz
A krémpudingot a tasakon lévő használati utasítás szerint, de 200 ml hideg tejszín és 100 ml tojáslikőr felhasználásával elkészítjük. A krémet habzsákba töltjük, és a kekszekre kis kupacot nyomunk.A kupacokat tortadarával megszórjuk, és tortatálra helyezzük. Díszítésként a tortadarából a hangyabolyok közé kis „járatokat” szórhatunk. Ízlés szerint citromfűvel is díszíthetjük.
1. A sütőt 190 °C-ra előmelegítjük. 2. A banánt meghámozzuk, és egy villával összetörjük. 3. A lisztet összekeverjük a sütőporral, a szódabikarbónával, a szerecsendióval és...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése Először a krémet készítjük el, mert annak hűlni kell. A lisztet simára keverjük a tejjel, hozzáadom a kókuszreszelék felét és folytonos keveréssel sűrűre főzzük. Ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásfehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját a cukorral kikavarjuk, majd a habhoz kavarjuk. A lisztet a sütőporral összekeverjük és a habhoz adjuk. A tésztát papírral bélelt t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA massza hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd pici golyókat formázunk amiket kókuszreszelékbe forgatunk. A fehérjepor miatt egyéb édesítésre nincs szükség, kellemes édes vaníli...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű