Káposzta kb 25 dkg. Sárgarépa 1 szál kb15 dkg.
Fehérrépa 1 szál kb. 10 dkg. Hagyma kis fej kb. 5 dkg
1 virsli kb. 10 dkg. Ételízesítő, petrezselyem Kalória táblázat
Káposzta kb.25dkg 325kJ 77kcal
Sárgarépa kb 15dkg 219kJ 53kcal
Fehérrépa kb 10dkg 107kJ 26kcal
Hagyma kb 5dkg 82kJ 20kcal
Virsli kb10dkg 967kJ 231kcal
Összesen : 1700kJ 407kcal
1 főre számítva: 850kJ 203kcal
A hozzávalókat közepes nagyságúra vágjuk, egy nagy fazékba tesszük, és annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje.Ételízesítővel ízesítjük. 10 percig forraljuk, majd lassú tűzön 20-30 perc alatt puhára főzzük.
A zöldpaprika magházát eltávolítjuk, az ereket kiskanállal kikaparjuk és jól megmossuk. A rizst félpuhára fűzzük és lehűtjük. A húst megsózzuk, fűszerezzük és a finomra vágott, zsí...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉn sose bonyolítom túl a krémleveseket. Ezek nálunk pont az egyszerűsége miatt készülnek. A borsót húsleves alaplével felöntjük. Nagyjából 2x annyit használjunk, mint a borsó, tehá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott vöröshagymát vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát. Sózzuk, borsozzuk, majd liszttel megszórjuk felöntjük kevés vízzel, és puhára főzzük. Amikor má puha akkor pép...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű