250 ml-es Milk
1 kocka Élesztő
500 g Liszt
2. Tojás (ek)
2. Egg (ok), amely a tojássárgája
40 g Cukor
50 g Vaj
1 csipet Só
Előkészítés
Munkaidő: körülbelül 30 perc. Nyugalmi idő: kb 1 óra /. Nehézség: egyszerű / kalória p. O.: nincs megadva
100 ml tej hő langyos. Morzsolódik az élesztőt és keverjük meg. 150 g liszt készült tészta. Port egy kis lisztet, fedjük le és hagyjuk pihenni meleg helyen kb 25 perc. A tojás, a tojás sárgáját és a cukrot. A szivacs, a maradék tejet, a maradék lisztet, olvasztott vajat és egy csipet sót, és gyúrjuk simára a tésztát. Fedjük le és főzzük ismét körülbelül 25 percig. Hagyjuk pihenni. Osszuk a tésztát darabokra körülbelül 30 g, forma golyók. Ezek a lelapul kissé, majd állni hagyjuk lefedve további 45 percig. Amíg a volumen megduplázódott. A zsír a 170 ° C-ig hőálló. Fánk részek arany megsütjük mindkét oldalon. Emelő és lecsepegtetjük. A tészta táska cum belül a lekvár oldalsó és meghintjük porcukorral.
Először érdemes az öntetek elkészítéséve kezdeni, mert úgyis hidegen kell azokat felhasználni. 1. A vaníliakrémhez kikeverjük a pudingport a cukorral, tojássárgákkal, vaníliás cu...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesEloszor sutunk egy piskota lapot a 4 tojasbol A tojasfeherjeket kemeny habba verjuk A sargakat habosra kavarjuk a cukorral, hozzaadjuk a vizet, utana kanalankent a sutoporral e...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: KözepesA tejet, pudingokat, a cukrorral készre főzöm, hagyom hűlni. Közben a tejszínt kemény habbá verem és a kihűlt pudinghoz keverem. Egy kb. 30x23cm - es tepsit kirakok egy sor kekss...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűelkészítés 1.Keresztben kettévágjuk a leveles tésztát, kinyújtjuk őket amennyire csak lehet anekül, hogy elszakadnának, lehetőleg téglalap alakúra és egyformára a kettőt. 2.Sűr...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű