1. Rész
10 ek liszt
1 tojás
2deci tejföl
Csipi só
2. Rész
25 deka rama
5 ek liszt
1. Részt kinyújtom 2mm vastagra.
Rákenem a 2. Részt.
Felcsavarom, 5 részre osztom.
Frissen, vagy akár fagyasztva is használható.
Bármilyen rétestöltelékhez!
A szokásos módon piskótát sütünk, külön a sárgát és külön a barnát. Közben a pudingokat a pudingpor csomagolásán lévő leírás szerint elkészítjük. A kakaós piskótára rákenjük a vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjékből kemény habot verünk, a végén a porcukrot is hozzáadva. 700 ml tejet felforralunk és a kemény habot evőkanállal beleszaggatjuk, egyszerre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat ketté válaszjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is és tovább verjük robotgép segítségével, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész tojásokat habosra keverjük a cukorral,lágy margarinnal,hozzákeverjük a liszttel elkevert sütőport,joghurtot,és a citromot. Sütőpapírral bélelt tepsiben 170 C-on 20-25 per...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű