Alja keksz:
1 bögre zabpehely
1,5 bögre zabliszt
0,5 csomag sütőpor
só
2 toji
kávés csésze kókuszzsír
édesítő
kb 1 dl tej
3 ek kakaó
töltelék
1 kg lightmascarpone
1 csomi tejszín ízű pudingpor
2 toji sárgája
3 egésztojás
édesítő
vanília ízű fehérjepor
összekever
töltelék 80 perc 170 fok
A tojások fehérjét felverjük a sóval, majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Beletesszük a tojások sárgáját, az olajat és a szódaport, amivel szintén tovább verjük, de csak...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA mandulás tésztához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan, hogy a habot ne törjük nagyon össze, beleforgatjuk a darált mandulát. (Nagy mozdulatok, alulró...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KözepesVálaszd szét a tojásokat, a fehérjét verd habbá, közben fokozatosan adagold hozzá a cukrot és a vizet. A felvert tojásfehérjékbe lassan csurgasd bele a tojás sárgáját, közben...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElső lépésben piskótatésztát kell is sütni, de lehet kavart, olajosat is, mindkettőhöz jó ez a krém. (Én olajosat készítettem 22 cm-es formában.) A krémehez a mascarponét kihabosí...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű