1 ek zsír v oliva
200 gr bulgur
4 dl vegetás víz
A bulgurt megmosni, lecsepegtetni, kis zsiradékon megfuttatni, bele a bulgurt és 4 dl forró vízzel rotyogtatni takarékon. 10-15 perc amíg felszívja.
Gyakorlatilag pont úgy készül, mint a klasszikus párolt rizs. Használhatjuk köretként, salátához, rakott zöldségekhez, húsgombóchoz stb. Jó étvágyat!
A krumplit meghámozzuk, majd fél cm-es vastag szeleteket vágunk, utána 4-5 percig sós vízben főzzük. Egy kerek kerámiatálat kiolajazunk, zsemlemorzsával meghintjük és ebbe bele...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesVégy kisméretű krumplikat, tisztítsd meg őket jó alaposan, vágd félbe, negyedbe, sózd és borsozd, majd sütőpapírral bélelt tepsiben, 200 fokon süsd készre. Fokhagymával, kakukkfűve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzáraz edénybe tesszük a cukrot és megolvasztjuk,karamellizáljuk.Mikor megolvadt aranybarnára,beletesszük az olajat majd a felvágott hagymát és megpároljuk.Ekkor tesszük bele a káp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű