1 kisebb fej káposzta
3 répa
1 nagy lila hagyma
6 evőkanál natúr joghúrt
1 evőkanál majonéz
fél teáskanál tormakrém (ecetes is lehet)
1 teáskanál méz
1 teáskanál mustár
őrölt kömény
só, bors
A zöldségeket lereszeljük, vagy késsel feldaraboljuk és egy tálba tesszük. Lesózzuk és 15 percen át pihentetjük, majd kinyomkodjuk a levét. A joghurtot, a majonézt, a mustárt, a tormát, a mézet és a fűszereket összekeverjük, ráöntjük. Jól összedolgozzuk és lehűtve fogyasztjuk.
Reis bissfest kochen und kalt werden lassen. Lauchzwiebeln in dünne Ringe, Paprika und Schinken in kleine Würfel schneiden. Reis, Lauchzwiebeln, Paprika, Schinken und Mais vermisch...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit karikára, az almát kockára vágjuk. A krumplit megfőzzük, kihűtjük, ezt is kockára vágjuk.A tejfölt elkeverjük a majonézzel, sót , borsot teszünk bele, mustárt, citromleve...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA salátát, a tarját, a sonkát és a sajtot vékony csíkokra szeleteljük, majd jól összekeverjük. A kukoricát lecsepegtetjük, majd hozzákeverjük a többi hozzávalóhoz. A tejfölt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése egyszerűségében rejlik. Aprítás, darálás és összekeverés.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes