40 dkg spagetti
2 szál sárgarépa
1 csokor újhagyma
25 dkg édeskáposzta
2 gerezd fokhagyma
4 evőkanál sötét szójaszósz
4 evőkanál világos szójaszósz
4 evőkanál olaj
A tésztához vizet melegítünk, sózzuk, és a spagettit feltesszük főni.
Az újhagymát karikákra, a megtisztított répát vékony csíkokra, a káposztát kockára vagy szálasra vágjuk. Olajat hevítünk egy serpenyőben vagy wokban, rádobjuk a káposztát, a répát és az újhagyma fehér részét, és 2-3 perc alatt átpirítjuk, hozzáadjuk a szeletelt fokhagymát is, valamint a kétféle szójaszószt. A leszűrt tésztát is hozzáadjuk, és erős tűzön még néhány perceg pirítjuk – ezután azonnal tálaljuk, a tetejére szórva a félretett újhagyma zöldjét.
A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. A húst és a hagymát felkockázzuk. A vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük a húst, ezután fűszerezzük sóval, borssal, kevés őrölt kömén...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Megolvasztjuk a vajat egy serpenyőben. 1 percig pirítjuk rajta az apróra vágott fokhagymát. 2. Hozzáadjuk a zöldbabot, majd felöntjük egy kevés vízzel, fedő alatt kb 10 percig...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűA hagymát, a fokhagymát, a koriandert és a paprikát vágjuk egészen apróra. Egy nagy fazékban forrósítsunk fel egy kevés olajat. Adjuk hozzá a már felaprított zöldségeket és gyakori...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű