60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
Gyorsan elkészül és hihetetlenül finom, ha egyszerű de varázslatos ételre vágysz, ezt próbáld ki!
A burgonyát meghámozom és kis lyukú reszelőn lereszelem. Hozzákeverem a tojást, lisztet, petrezselymet, kis tejfölt, sózom, borsozom majd belenyomom a fokhagymát is. A csirkemellet...
Elkészítési idő: 1-1,5 óra Nehézség: KönnyűAz alaposan megmosott, lecsöpögtetett csirkemájat vágd két részre a lebenyeknél. Sütés előtt érdemes papírtörlővel vagy szalvétával jól átnyomkodni, leitatva ezzel a nedvességet....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet felkockázzuk. A hagymát apróra vágjuk és olajon üregesre pirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot. Teszünk rá egy kis pirospaprikát és beletesszük a húst, majd felöntjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurthoz hozzáadjuk a fűszereket és a fokhagymanyomón áttört fokhagymákat. Az összekockázott csirkemellet belekeverjük és állni hagyjuk egy órát, majd kevés olajon serpenyőben...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű