50 dkg csirkemáj
60 dkg burgonya
3 gerezd fokhagyma
majoránna
oregáno
őrölt pirospaprika
só, bors
olaj
A burgonyát meghámozzuk, nagyobb darabokra vágjuk és fűszeres vízben 5 percen át főzzük, majd leszűrjük.
A májat megtisztítjuk és 5 percen át főzzük, leszűrjük és a burgonyához keverjük, kiolajozott tepsibe tesszük.
Fél dl olajba keverjük a zúzott fokhagymát és a fűszereket, majd a burgonyára és a májra öntjük. 180 fokos sütőben nagyjából 40 perc alatt megsütjük, időnként megforgatjuk, hogy minden oldala jól átsüljön.
1. A burgonyákat alaposan megmossuk, és héjában kb. 20 percig főzzük. 2. A húst megmossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. 3. A hagymát megtisztítjuk, karikákra vágjuk. 4....
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA zsemléket beáztatjuk, majd kifacsarjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a felkockázott füstölt tarját és a felkockázott főtt tojásokat. Kézzel a csirkecombok alá nyomkodjuk a...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA felkockázott füstölt szalonnát megdinszteljük, rátesszük a kockára vágott hagymát a csíkokra vágott csirke mellet. Megpirítjuk, majd hozzáadjuk a sót, a borsot, a pirospapriká...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyűa csirkét kiterítjük, sózzuk-borsozzuk, majd feltekerjük. Az almát és a hagymát cikkelyekre vágjuk. A csirke tekercseket egyenként 1-1 szelet baconbe tekerjük. A crockpotba sorba r...
Elkészítési idő: 4,5 óra Nehézség: Közepes