menu

Családireceptkönyv.hu

Tejszínes mustáros csirkemell


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



1 csirkemell
1 póréhagyma
0,5 dl főzőtejszín
1 evőkanál mustár
1 teáskanálnyi curry
só, bors
olaj

Elkészítés:


A póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy korty vízzel. Közben a mustárt belekeverjük a tejszínbe és a fűszereket is hozzáadjuk, leöntjük vele a húst és kis lángon puhára főzzük.

Trükkök, tippek, praktikák:


Fincsi husi és ínycsiklandó, krémes szaft! Sok -féle köretet kínálhatunk mellé, tökéletes ebédre és vacsira is.

Tejszínes mustáros csirkemell

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Tejfölben sült csirkemell. Sütőben kell elkészíteni.
Tejfölben sült csirkemell. Sütőben kell elkészíteni.

Gyújtsuk be a sütőt, egy nagy tepsit kenjünk ki vajjal. A húst kicsit klopfoljuk ki, de ha nagyon vastag, akkor vágjuk félbe. Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg majorannával, és fekte...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pulykamell ananásszal és mazsolás rizzsel
Pulykamell ananásszal és mazsolás rizzsel

Nyissuk szét a pulykamellet szép nagy szeletté. A közepére tegyünk egy szép nagy kimagozott aszalt szilvát, majd tekerjük össze és tűzzük össze hústűvel. Itassuk le konyhai papírtö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Pulykamell - Paprikakrémes-pulykás-baconos tészta
Pulykamell - Paprikakrémes-pulykás-baconos tészta

1. A tésztát sós vízben megfőztem. 2. A paprikát, hagymát és paradicsomot megtisztítottam, majd csíkokra vágtam, és az alap lében puhára főztem. 3. Miután a zöldségek megpu...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pulykanyak - Pulykanyak pörkölt
Pulykanyak - Pulykanyak pörkölt

1. Pörkölt alapot készítünk, amiben a feldarabolt pulykanyakat puhára főzzük, zsírjára sütjük. 2. Mindig csak kevés vizet töltsünk alá. 3. Aki a csontot szereti szopogatni,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk