menu

Családireceptkönyv.hu

Húslevesbe szaggatott töltelék


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


2 tojás
1 kanál sertészsír
2 mk só
fél mk őrölt bors
4 ek finomliszt
1 csirkemáj
fél mk szódabikarbóna
1 kisebb hagyma apróra vágva
1 csokor petrezselyem felaprítva.

Elkészítés:


A tojásokat egy mélytányérba beleütöm, hozzáadom a sót, a borsot és a zsírt. Egy villával jó alaposan szétnyomkodom benne a zsírt, hogy minél kisebb darabokban legyen benne. Hozzáadom a késsel apróra elkapart májat és a lisztet, és jól eldolgozom benne, majd hozzáadom az aprított hagymát és a petrezselymet, és szép egyenletesen elkeverem benne. Hagyom pihenni egy fél órát, mielőtt a levesbe szaggatom.

Trükkök, tippek, praktikák:


Károlyné Ilona Kis-Juhász megosztotta Ilike-konyhája

Húslevesbe szaggatott töltelék

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hideg levesek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Ildikó
Bögrés lángos
Bögrés lángos

1. Egy feles pohárban, kevés meleg vízben feloldjuk az élesztőt. 2. Az összes többi hozzávalót beleöntjük egy nagyobb műanyag tálba. 3. Aztán jöhet az élesztő is a tálba, majd eg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Dobos torta
Dobos torta

A tojásokat kettéválasztjuk, és a tojások fehérjét kemény habbá verjük a vízzel és a cukorral. Ha kész a hab belekeverjük a tojások sárgáját, amihez már hozzáadtuk a sütőport és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Egészség
torkunk kapar
torkunk kapar

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Ananászleves
Ananászleves

Előkészítjük az ananászt. Ha friss gyümölccsel dolgozunk: meghámozzuk, a középső részét hosszában kifúrjuk, a fás részeket eltávolítjuk. A húsát apró darabokra vágjuk, kevés cukorr...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk