• 25 dkg Cocomas
• 25 dkg párolt karfiol
• 15 dkg To-tu (Tojás túró)
• 3 dkg kacsazsír
• 1 dkg Hymalája só
• 6 g foszfátmentes sütőpor (elhagyható)
• 20 g friss citromlé
• 6 dkg zselatin.
(megjegyzés: késhegynyi kurkumával adhatunk neki egy kis sárgás színt) smile hangulatjel
A cocomast és a kacsazsírt felmelegítjük, majd feloldjuk benne a zselatint. Ezután mindent krémesre turmixolunk és formába öntjük.
Lehet muffin formákban és szilikonos kenyérformában is önteni. Nincs kókusz és karfiol íze. Nagyon hasonlít az íze a medvesajthoz. Lehet fűszerezni pl. fokhagymával, snidlinggel vagy friss zöld fűszerekkel. Ez most natúr!
Annak, aki egyáltalán nem ehet tejterméket, ez a sajt nagy találmány. Olyan az íze mint a maci sajtnak, egy kicsit masszívabb az állaga. Lehet szeletelni, reszelni, felkockázva a salátákba is kiváló. Elég nagy adag lesz belőle, fagyasztható."
A langyos tejhez hozzáadjuk a cukrot, majd belemorzsoljuk az élesztőt, és hagyjuk felfutni. A lisztet elkeverjük a sóval és az olajjal, majd hozzáöntjük az élesztős-cukros tejet. Ö...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHa szereted a túrógombócot tejföllel enni, ezt a receptet imádni fogod! 1. lépés A túrógombóchoz a tojásokat csipetnyi sóval, 3 evőkanál porcukorral és a fél rúd vanília kikapa...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűA joghurtot habverővel jól felverjük, hozzáadjuk a cukrot, 2 citrom kifacsart levét, 1 citrom lereszelt héját. Jól elkeverjük, műanyag dobozba tesszük, és lefagyasztjuk a mélyhűtő...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA húst és a hagymát kétszer ledaráljuk, hogy kenhető legyen. A felvert tojásokból, a tejből, a lisztből és a húsmasszából palacsintatésztát keverünk. Annyi szódavizet adunk hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű