H:1 kg csirkemáj,2 vöröshagyma, 2 zöldpaprika,2-3 ek. zsír,pirospaprika,1 paradicsom,majoránna,só, bors
A májakat átmossuk, és feldaraboljuk. A zsírt felforrósítjuk, majd megfuttatjuk benne a felaprított hagymát. A paprikát feldaraboljuk, a paradicsomot felkarikázzuk, majd az egészet a hagymára tesszük. Néhány percig pároljuk, majd rátesszük a májakat is. Sóval, borssal és majoránnával fűszerezzük, majd ráhintjük a pirospaprikát. Kevés vizet adunk hozzá, és megsütjük.
Petrezselymes burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.
1. 7 tojást felteszünk főni. 2. A vegyes zöldséget pici vízben puhára pároljuk. 3. Közben a darált csirkemellet összedolgozzuk a zúzott fokhagymával, sóval, borssal és ízlé...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A csirkemellek ducibb oldalán a húst lapjában fölszúrjuk, és a kés hegyét ide-oda mozgatva (esetleg az ujjunkkal) a szeletek belsejét kissé kitágítjuk, hogy legyen helye a tölte...
Elkészítési idő: 50 min Nehézség: KözepesA pulykát mosd meg, majd csíkozd fel ujjnyi nagyságúra. A vajat és az olajat melegítsd fel, tedd bele a húst, és fehéredésig süsd benne. Borsozd meg, add hozzá a finomra vágott pet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát megtisztítjuk, felaprítjuk és olajon dinsztelni kezdjük. A húst nagy szeletekre vágjuk és mindkét oldalát 2-3 percig sütjük a hagymával együtt, majd felöntjük egy kor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű