40-50 dkg liszt
1 kicsi cukor
1 db tojás
1 db kefír
dl tej
2 dkg élesztő
só
A felfuttatott élesztővel együtt mindent összegyúrni, majd nyújtani, vágni, sütni.
Csomagoljuk ki utána vegyük ki a csomaglosából és egy lábásba tegyünk vizet forraljuk fel basszuk bele a tésztát amint kész lehet enni
Elkészítési idő: 1 Nehézség: NehézA burgonyákat meghámozzuk, felkockázzuk, majd sós vízben puhára főzzük. Közben felfuttatjuk az élesztőt a langyos cukros tejben. Mikor a burgonya puhára főtt, leszűrjük, áttörjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apróra vágjuk, a hagymákat és zöldségeket tetszőleges alakúra daraboljuk. A medvehagymát a szárával együtt felszeleteljük, a levelét apróbbra vagdossuk. A zsíron félig me...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűKis lábosban egészen kevés vízzel felforraljuk a málnát, majd hozzákeverjük az édesítőszert. A gyöngyöző gyümölcsszószba öntjük a vízben elkevert keményítőt, majd levesszük a tűzrő...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű