1 padlizsán
1 cukkini
1 vöröshagyma
só, bors, fokhagyma, majoranna,
majonéz
Ez a vilag legegyszerubbje: egy padlizsant, egy cukkinit es egy voroshagymat beraksz egeszben a sutobe (ha nem akarsz ilyen zold darabokat latni a kremben, akkor hamozd meg a cukkinit), megsutod oket, keses robotgepbe berakod, so, bors, fokhagyma, majoranna, majonez es kesz.
A tésztát akár napokkal előtte is el lehet készíteni, de aznap is tökéletes. Tehát először is a tésztát összegyúrjuk, 10 percet letakarva pihentetjük, majd papír vékonyságúra nyújt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálaszd ketté a tojásokat, a sárgákat az édesítő felével keverd habosra, fehéredésig. A mandulatejet öntsd egy kisebb fazékba és melegítsd fel (nem kell felforralni), csurgasd a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz elkészítéséről IDE KATTINTVA TALÁLSZ VIDEÓT! Kikevertem az összetevőket és azonnal pihentetés nélkül (!) kiolajozott felforrósított melegszendvicssütőbe adagoltam a felét, erre...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA gyümölcsöket külön-külön 2-2 ek joghurttal, és 1-1 ek mézzel összeturmixoljuk (a vaníliát a banános részhez adjuk). Egy üveg pástétomformát kibélelünk folpackkal, beleöntjük az...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: Könnyű