Mézes"-mustáros gyömbéres csirkemell
Egy fej felaprított hagymát kevés olajon megpároltam, hozzáadtam fél fej fokhagymát.
Ebbe tettem a darabokra vágott 1kg csirkemellet, majd mikor a hús kifehéredett belekevertem 2 evőkanál „mézet” és 1 teáskanál 12x-es DW folyékony édesítőt, kicsit meg is sóztam, fűszereztem (friss gyömbér, kakukkfű, friss rozmaring, kapor) és addig kevergettem, amíg szép pirosas színe lett. Ezután belekevertem kb. 4 evőkanál cukormentes mustárt, és karikákra vágott cukormentes uborkát. Végül kókusztejszínnel (sima tejszínnel is jó!) szószosítottam.
A csirkét megmossuk, megtisztítjuk. A vöröshagymát apróra vágjuk, paradicsomot, paprikát feldaraboljuk. A vöröshagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a paradicsomot, paprikát, pi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A megtisztított csirkét locsoljuk meg narancslével, sózzuk, borsozzuk, és pihentessük fél órát. 2. Közben a megtisztított hagymát negyedeljük, a póréhagymát és az újhagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsokat sózzuk és borsozzuk, majd kiolajozott tepsibe tesszük és 25 percen át sütjük. A mézet és a curryt összekeverjük és átkenjük vele a húsokat, majd további 15 percen át süt...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűElkészítés: A csirkemellet kisebb kockákra vágjuk. Sózzuk, borsozzuk, és félretesszük. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy nagy dobozos tejfölt összekeverünk 15 dkg reszelt tra...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű