- 2 db egész filézett libamell
- 2 db vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 dl száraz fehérbor
- só
- bors
A filezett libamelleket kettévágjuk, megsózzuk, vegetát is teszünk rá, majd hozzátesszük a kettébe vagy négybe vágott vöröshagymákat, és beletesszük az előtte már 10-15 percre beázatott római tálba. Lefedve betesszük a hideg sütőbe, 200 fokon sütjük.
Fél óra elteltével hozzáadjuk a fehérbort, és az összezúzott fokhagymát a húsok tetejére tesszük. A húsokat időnként megfordítjuk, összesen sütjük kb. 2-2,5 óráig, míg omlós, puha nem lesz a sült. A sütés vége felé levesszük a fedelet, ekkor hirtelen pirossá sül a pecsenye.
1. Place the Marinade ingredients in a ziplock bag and massage to mix. Add the chicken into the ziplock bag and massage to cover all the chicken in the Marinade. Marinate for at le...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csirkemelleket lebőrözzük, 2-3 cm-es hasábokra vágjuk és lisztben megforgatjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. 1 dl olajon átpirítjuk a csirkemel...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket előző este fokhagymás tejben áztatom. Kettévágom, jól megmosom, és megszárítom. Sózom, borsozom és amíg előkészítem a panírozáshoz az alapanyagot, pihentetem. A...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű1. A tésztát enyhén sós vízben kifőzzük. 2. A csirkemellet kockákra vágjuk, megsózzuk és megborsozzuk. A húst a vajon pirosra sütjük. 3. A sajtot lereszeljük, majd a tejföll...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz