4 keményre főzött tojás kockára vágva
2 evőkanál majonéz
1 teáskanál dijoni mustár
1 evőkanál durvára vágott medvehagyma
1 evőkanál finomra vágott édes hagyma
4 csemegeuborka kockára vágva
Himalája só, frissen őrölt bors
Összekeverem a hozzávalókat és behűtöm tálalás előtt.
Krémsajt (pl. philadelphia, én ebből készítettem), túró, majonéz, citromlé, bors, ezeket jól összekeverjük. Hozzáadjuk a petrezselymet, snidlinget, a kis kockákra szeletelt füs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát legyaluljuk, a répát durvára reszeljük. A hagymát nagyon vékony félkörökre vágjuk. Besózzuk és ráfacsarjuk a citrom levét, így a hagyma elveszti csípőssége jó részét. A...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lencsét 1 éjszakára (de legalább 2-3 órára) hideg vízbe áztatjuk. Ezután leszűrjük, friss vízben feltesszük főni. Sót, egész borsot, babért, egy fej hagymát adunk hozzá és puhára...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet egy kevés olívaolajon lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk és fél percenként forgatunk rajtuk egyet, dobunk mellé egy levél zsályát, egy kis kakukkfüvet, rozmaringot és egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű