menu

Családireceptkönyv.hu

Karaj - Borzaska


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


4 szelet sertéshús (csirke v. pulyka hús is lehet), liszt, egy tojás, egy db burgonya, só, bors, fokhagyma, pár csepp citromlé

Elkészítés:


1. A burgonyát nyersen lereszeljük.

2. A lisztet a tojással és a burgonyával összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a citromlével.

3. A hússzeleteket ezzel a masszával bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.

4. Tejföllel, sajttal tálaljuk.

Karaj - Borzaska

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
LECSÓS SERTÉSKARAJ
LECSÓS SERTÉSKARAJ

A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük, rátesszük a hagymát és megfonnyasztj...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Bakonyi betyárgombóc spagettivel
Bakonyi betyárgombóc spagettivel

Elkészítési idő: Fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Karaj - Zöldborsós-gombás karajszeletek
Karaj - Zöldborsós-gombás karajszeletek

1. A karajszeleteket besózzuk (csak mértékkel!) 2. Elkészítjük a pácot. Mi sem egyszerűbb: mustár és fűszerek. 3. Bekenegetjük a húsokat, kicsit állni hagyjuk, majd alufóli...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Lapocka - Csikós tokány
Lapocka - Csikós tokány

1. A húst és a szalonnát ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát lábosba félig ki olvasztjuk, és utána hozzá adjuk a zsírt. 3. Ez után hozzá adjuk a kockára vágot...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk