4 szelet sertéshús (csirke v. pulyka hús is lehet), liszt, egy tojás, egy db burgonya, só, bors, fokhagyma, pár csepp citromlé
1. A burgonyát nyersen lereszeljük.
2. A lisztet a tojással és a burgonyával összekeverjük, ízesítjük sóval, borssal, fokhagymával és a citromlével.
3. A hússzeleteket ezzel a masszával bepanírozzuk és forró olajban megsütjük.
4. Tejföllel, sajttal tálaljuk.
A húst kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk. Kevés olajon szép pirosra sütjük. A szalonnát apró kockára vágjuk és zsírjára sütjük, rátesszük a hagymát és megfonnyasztj...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű1. A karajszeleteket besózzuk (csak mértékkel!) 2. Elkészítjük a pácot. Mi sem egyszerűbb: mustár és fűszerek. 3. Bekenegetjük a húsokat, kicsit állni hagyjuk, majd alufóli...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A húst és a szalonnát ceruza vastagságú csíkokra vágjuk. 2. A szalonnát lábosba félig ki olvasztjuk, és utána hozzá adjuk a zsírt. 3. Ez után hozzá adjuk a kockára vágot...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz