4 csirkecomb, 2 dl tejszín, 4 ek csípős mustár, 2 ek olaj, ízlés szerint só, bors
1. A combot a forgónál kettévágom, bőrét lehúzom.
2. Megsózom és megborsozom.
3. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverem. serpenyőben felforrósítom az olajat, és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítom.
4. Ráöntöm a mustáros keveréket, és befedve puhára párolom.
5. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítek el, amíg a csirke párolódik.
1. A csirkecombokat megtisztítjuk, majd ízlés szerint fűszerezzük. 2. A szalonnát beirdaljuk. 3. A zöldségeket megtisztítjuk, a burgonyát, a hagymát 1 cm-es darabokra szele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy lábosban egy nagyobb fej vöröshagymát apróra kockázunk, olívaolajon megpirítunk, és rátesszük a negyedekbe vágott gombát. A gombát sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a vörösbort, a ka...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA húsokat a sütés előtti este klopfold ki. Nyomd vagy reszeld a fokhagymát a tejbe, és tedd bele a szeleteket. Fedd le, és rakd egy éjszakára hideg helyre. Másnap vedd ki a pácból,...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA csirkemellet szeletekre vágjuk, és enyhén besózzuk. Lisztbe forgatjuk, majd kevés étolajban mindkét oldalán megkapatjuk. Célszerű fedő alatt párolni, hogy gőz alatt puhuljon. Ami...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű