50 dkg csirkemell, 50 dkg csiperke gomba, 1 marék szárított vargánya, 50 dkg tisztított burgonya, 2 fej vöröshagyma, 1 zöld paprika, 1 paradicsom, fűszerpaprika, őrölt bors, só, petrezselyemzöld, olaj
1. A szárított gombát vízbe rakjuk.
2. A csirkemellet megmossuk és kockára vágjuk.
3. Egy edénybe, ha otthon főzzük olajat hevítünk, rárakjuk a karikára vágott hagymát és üvegesre fonnyasztjuk.
4. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott húst és fehéredésig pirítjuk, majd megszórjuk paprikával és felöntjük kevés vízzel, ízesítjük sóval és borssal.
5. Ezután hozzáadjuk a kockára vágott paprikát és a paradicsomot, majd fedő alatt addig főzzük, amíg a hús már majdnem puha.
6. Ekkor hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát és a kockára vágott burgonyát.
7. Fedő alatt addig főzzük, amíg megpuhul a burgonya, majd végül beleszórjuk a szárított gombát és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
Megdinsztelem kacsazsíron,tyúkzsíron a zöldségeket. Felengedem vízzel,beleteszek 1 ek. sót. Az összekötözött zöldség zöldet. Amikor a zöldségek megfőttek beleszaggatom az előre elk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVágjuk finomra a hagymát és a fokhagymát. A meghámozott sárgarépát kockázzuk fel. Forrósítsuk fel a margarint egy lábosban, majd pirítsuk meg rajta a hagymát és a fokhagymát. Adjuk...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: NehézA koktélparadicsomokat félbevágva 6 zúzott fokhagymával meglocsoltam olívaolajjal, beleforgattam az oregánoba és 180 fokon negyed órát sütöttem. Közben széttépkedtem a bagettet. E...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A csontokat megmostad engedd fel vízzel, hogy ellepje, forrald fel és önts le róla. Egy újabb öblítés és most már a végleges főzővízzel való felengedés, sózás követk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű