50 dkg túró, 15 dkg vaj, 1 dkg só, 5 dkg őrölt bors, 1 cs metélőhagyma, 1 cs petrezselyemzöld, 5 g pirospaprika, 1 csipet chilipor
1. A túrót szitán áttörjük, hozzáadjuk a vajat és a sót, habosra keverjük, majd a fűszereket és a finomra vágott fűszernövényeket is belekeverjük.
2. Töltelékként tálaljuk.
A főtt csirkehúst leszedegtjük a csontokról, késsel egészen apróra vágjuk, a hús szálirányára merőlegesen. Elkeverjük a zsírral és egy részét mixerrel pürésítjük, a többit darabosa...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA feldarabolt hagymát a zsírral felteszem dinsztelődni. Meleg zsírba fektetem a májat. Mikor a külseje kicsit kivilágosodik lejjebb veszem, lazán lefedem,hogy ne fröcsköljön. Nézeg...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A fokhagymát lereszelem és a többi hozzávalóval együtt egy mixelő rúddal krémesre keverem. 2. Pirítósra kenve a legfinomabb.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, megpucoljuk, és villával összetörjük. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a hagymát. Habosra keverjük a vajat, a fölt és a mustárt, ma...
Elkészítési idő: 15 perc Nehézség: Könnyű