6-8 szem burgonya
1. A burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul.
2. Forrón tálaljuk.
3. Fogyaszthatjuk vajjal és sóval, de tejföllel is.
4. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal.
1. Még ízletesebb, ha a tejfölbe apróra vágott metélőhagymát vagy brokkolit teszünk.
2. Ilyenkor kivájhatjuk a burgonyák közepét, és az ízesített tejfölt ide tölthetjük.
A burgonyát hámozzuk meg, mossuk meg és vagdossuk be, de ne vágjuk teljesen át. Egy sütőformát kenjünk ki olajjal és tegyük bele a burgonyákatfűszerezzük és mindegyikre tegyünk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTisztítsuk meg a fokhagymát, majd pépesítsük és tegyük egy tálba. Öntsük rá az ecetet, az olajat és a szójaszószt, majd keverjük össze, ez lesz a pác. Mossunk és tisztítsunk meg mi...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézTisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. Reszeljük le a sajtot és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű