menu

Családireceptkönyv.hu

Hajában sült burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6-8 szem burgonya

Elkészítés:


1. A burgonyákat jól megmossuk és tepsiben addig sütjük, míg a közepük is meg nem puhul.

2. Forrón tálaljuk.

3. Fogyaszthatjuk vajjal és sóval, de tejföllel is.

4. A tetejét megszórhatjuk reszelt sajttal.

Trükkök, tippek, praktikák:


1. Még ízletesebb, ha a tejfölbe apróra vágott metélőhagymát vagy brokkolit teszünk.

2. Ilyenkor kivájhatjuk a burgonyák közepét, és az ízesített tejfölt ide tölthetjük.

Hajában sült burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Sajtos burgonya
Sajtos burgonya

A burgonyát hámozzuk meg, mossuk meg és vagdossuk be, de ne vágjuk teljesen át. Egy sütőformát kenjünk ki olajjal és tegyük bele a burgonyákatfűszerezzük és mindegyikre tegyünk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Pácolt, sült zöldségek
Pácolt, sült zöldségek

Tisztítsuk meg a fokhagymát, majd pépesítsük és tegyük egy tálba. Öntsük rá az ecetet, az olajat és a szójaszószt, majd keverjük össze, ez lesz a pác. Mossunk és tisztítsunk meg mi...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Jolánka
Burgonyafasírt, 5 perc alatt
Burgonyafasírt, 5 perc alatt

Tisztítsuk meg a burgonyát, majd főzzük meg sós vízben, ha megfőtt törjük össze. Tisztítsuk meg a hagymát, mossuk meg majd szeleteljük fel apró kockákra. Reszeljük le a sajtot és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zeller "hranolky" by Idli Bhrm
Zeller "hranolky" by Idli Bhrm

Fűszerkverék A fűszereket összekeverjük, kis üvegcsébe töltve hűvös, naptól és párától védett helyre tesszük. Hat hónapig használhatjuk húsok és zöldségek ízesítésére....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk