30-35 dkg kockatészta, kb. 1 kg fejes káposzta, 2 ek olaj vagy zsír, frissen őrölt bors, só
1. A káposzta külső leveleit és torzsáját eltávolítjuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd besózzuk és fél -1 órát állni hagyjuk.
2. Az olajat felmelegítjük és hozzáadjuk a kicsavart káposztát, és folyamatos keverés mellett jól lepirítjuk.
3. Közben adunk hozzá őrölt borsot.
4. A káposzta akkor van készen, ha víztartalma teljesen elpárolog és szép, világosbarna lesz.
5. Míg a káposzta elkészül, lobogó sós, vízben kifőzzük a tésztát, majd leöblítjük és leszűrjük.
6. A kész káposztát óvatosan összekeverjük a leszűrt tésztával.
Az összes hozzávalót össze keverem majd hagyom állni egy kicsit.útána sütöm.
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban összekeverjük a tölteléknek valókat, ezt rákenjük 2-3 rétegnyi réteslapra, alá baracklekvárt kenünk, a tekercseket pedig csigavonalban beletesszük egy kivajazott tortafo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA rizstésztát egy tálba tettem, leöntöttem forró vízzel és 10-15 percig lefedve hagytam. ezután leöntöttem róla a vizet. Egy kis lábosban, kis lángon, kb 5 percig melegítettem kev...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű