20 dkg juhtúró, 10 dkg vaj, 1 kk pirospaprika, 5 dkg vöröshagyma v. metélőhagyma, só, köménymag
1. A juhtúrót a vajjal együtt habosra keverjük.
2. Hozzáadjuk a sót és a paprikát, jól összedolgozzuk, majd a hagymát adjuk és keverjük hozzá.
3. Néhány órára hűtőszekrénybe tesszük. is.
Tölthetjük kivájt zöldpaprikába
A főtt tojásokat aprítógépbe teszem, és 3-4 másodperc alatt felaprítom. Teszek hozzá nagyon apróra vágott vöröshagymát, és kacsa vagy libazsírt,mustárt, hogy kenhető legyen. Sózom...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA juhtúrót és a tejfölt egy tálba tesszük. A kápia paprika magjait és ereit eltávolítjuk, majd kis kockákra vágva a tálba tesszük. A petrezselymet finomra vágva hozzáadjuk, majd me...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást főzzük keményre, pucoljuk meg. A húst és a hagymát vágjuk össze. Tegyük aprítógépbe, adjuk hozzá a majonézt, a mustárt és a fűszereket, majd turmixoljuk krémesre. Ha nem e...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A túrót a vajjal kikeverjük, beletesszük az ízesítőket és keverjük habosra, hogy sűrű krémet kapjunk. 2. Végül beleszórjuk az apróra vágott snidlinget és legalább egy fél na...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű